Monday, June 18, 2007

Tomorrow: Talk at the Factory of Art and Desing in Copenhagen


FABRIKS TALK

Sted / Fabrikken for Kunst og Design / Sundholmsvej 46 /
2300 KBH S / Dato / Tid / tirsdag den 19.06 / kl.17-19.00

Christodoulos Panayiotou er udstillingsaktuel på udstillingen gaze.space.desire på Den Frie, kurateret af Sanne Kofod Olsen, som har inviteret ham til København igennem CPH AIR. Christodoulos Panayiotou vil vise og tale om sine nuværende og fremtidige værker i samtale med Lotte Juul Petersen på Fabrikken.

Christodoulos Panayiotou iscenesætter som kunstner forholdet mellem vores medfødte begær og deres kulturelle konstruktioner. Hans værker er på gang ironiske, ømme, analytiske men samtidig dybt følte i de samarbejder han skaber for at producere sine værker. Han er som kunstner en vidende kulturel forbruger, som ikke er bange for at henfalde sig et meget romantisk og poppet æstetisk brug af sit materiale, men gør direkte brug af det i sine overdådige performance og videoer.

Christodoulos Panayiotou har udstillet sine projekter i mange forskellige internationale sammenhænge og modtog i 2005 den anerkendte pris 4th DESTE Prize, som uddeles til lovende kunstnere af DESTE Foundation for Contemporary Art, Athen, Grækenland

Vel mødt til FABRIKS TALK og SOMMERSNACKS!

No comments: